Har du utfört service på ventilationen? Vi hjälper dig!

Sund & Nåvall är en anrik spelare inom vent & plåt med över 30 års erfarenhet kan vi hjälpa dig med allt inom ventilation & plåt. Norrköping & Linköping är vår hemmaplan men vi är redo att ta oss an uppdrag i hela Östergötland.

En bra ventilationslösning ger frisk luft som vi mår bättre av inomhus, både hemma och på jobbet. Vi erbjuder ett komplett sortiment av tjänster kring ventilation till både företag och privatpersoner i Linköping & Norrköping. Med vår långa erfarenhet och duktiga personal hittar vi tillsammans med våra kunder fram till den bästa lösningen för just era behov.

Bostadsventilation

Frisk luft inomhus är viktigt för vår hälsa och luften i en bostad behöver bytas ut hela tiden. Ventilationssystemet ska därför föra in en tillräcklig mängd uteluft, och föra bort föroreningar och hälsofarliga ämnen. Vi har lång erfarenhet av att skapa en bra bostadsventilation och hjälper dig gärna.

Kontorsventilation

Dålig ventilation i kontorsbyggnader leder ofta till luftvägsproblem, sjukfrånvaro och försämrad arbetsprestation. Genom att satsa på rätt ventilationslösning på arbetsplatsen kan man direkt påverka arbetsmiljön och medarbetarnas hälsa positivt. En lönsam investering för både företaget och miljön.

Service & underhåll

För att ventilationen ska fungera optimalt över tid är det viktigt att genomföra service på ventilationen & se över plåtrören.
Vi är redo för alla serviceuppdrag i Norrköping & Linköping och kan snabbt vara på plats för att hjälpa dig så att ventilationen presterar på topp och skapar ett optimalt inomhusklimat. Kontakta oss idag för mer information!

Entreprenader

På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta typer av fastigheter. Ofta sker arbetet med ett byggföretag eller en fastighetsägare som vår beställare. Men vi har även entreprenaduppdrag där vi tar totalansvaret och samordnar hela processen tills allt är klart och fungerar perfekt.

Plåtarbeten

Som vårt bolagsnamn avslöjar så jobbar vi mycket med plåt i samband med installation av ventilationslösningar i fastigheter för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har ett flertal medarbetare med lång erfarenhet av plåtarbeten och hjälper dig gärna med detta. Kontakta oss gärna för mer information.