Plåt och Ventilation – Norrköping & Linköping

SN Plåt & Vent AB är ett ventilationsföretag baserat i Norrköping med 13 medarbetare som erbjuder ett komplett sortiment av tjänster inom ventilation. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner och våra kunder finns runtom i regionen. Vi har över 30 år av erfarenhet av branschen och vet hur man skapar ventilationslösningar som ger frisk luft som vi mår bättre av inomhus.

Vi på SN Plåt utför jobb inom plåt och ventilation i Linköping och Norrköping med omnejd. Vi söker ständigt nya, driftiga medarbetare för att förstärka vårt team. 

Vi växer och söker duktiga ventilationsmontörer

SN Plåt & Vent är ett företag som ständigt söker nya driftiga medarbetare som vill utvecklas i en positiv anda och vidareutveckla företaget tillsammans med oss. Vi konstruerar, installerar och servar alla typer av byggnader med användarvänliga och energieffektiva ventilationslösningar. Vill du vara med och skapa en bättre inomhusmiljö i både hem och på arbetsplatser?

Bostadsventilation

Frisk luft inomhus är viktigt för vår hälsa och luften i en bostad behöver bytas ut hela tiden. Ventilationssystemet ska därför föra in en tillräcklig mängd uteluft, och föra bort föroreningar och hälsofarliga ämnen. Vi har lång erfarenhet av att skapa en bra bostadsventilation och hjälper dig gärna.

Kontorsventilation

Dålig ventilation i kontorsbyggnader leder ofta till luftvägsproblem, sjukfrånvaro och försämrad arbetsprestation. Genom att satsa på rätt ventilationslösning på arbetsplatsen kan man direkt påverka arbetsmiljön och medarbetarnas hälsa positivt. En lönsam investering för både företaget och miljön.

Service & underhåll

För att ventilationen ska fungera optimalt över tid är det viktigt att anläggningen underhålls och servas. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kunskap inom området och kan snabbt vara på plats för hjälpa dig så att din ventilation presterar på topp och skapar ett optimalt inomhusklimat.

Entreprenader

På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta typer av fastigheter. Ofta sker arbetet med ett byggföretag eller en fastighetsägare som vår beställare. Men vi har även entreprenaduppdrag där vi tar totalansvaret och samordnar hela processen tills allt är klart och fungerar perfekt.

Plåtarbeten

Som vårt bolagsnamn avslöjar så jobbar vi mycket med plåt i samband med installation av ventilationslösningar i fastigheter för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har ett flertal medarbetare med lång erfarenhet av plåtarbeten och hjälper dig gärna med detta. Kontakta oss gärna för mer information.